گزارش گردهمایی دانشجویان شاهد وایثارگر اردیبهشت ۹۷

۰۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۵ کد : ۸۵۱۱ دیدارها و جلسات

گردهمایی سالانه دانشجویان شاهد وایثارگر این دانشگاه به شرح زیر برگزار گردید.(گزارش تصویری نیز به پیوست می باشد)

زمان : دوشنبه 24/2/97  ساعت 18:30

مکان : خانه تاریخی عطارها

برنانه ها : قرائت قرآن-پخش سرود ملی-گزارش مدیریت امور شاهد وایثارگرآقای منزوی ،پخش کلیپ فعالیتهای کانون ایثار-سخترانی ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر زراعت-شعر خوانی با محتوای دفاع مقدس وشهداء توسط آقای دکتر شجری-اجرای تئاتر با دستمایه طنز ومحتوای شهداء ودفاع مقدس-خاطره گویی یکی از دانشجویان  آزاده وجانبازمقطع دکتری دانشگاه-تجلیل از دانشجویان ممتاز شاهد وایثارگر وفعال کانون ایثار وپرسش وپاسخ

لازم به ذکراست این دانشگاه در حال حاضر تعداد381 دانشجوی شاهد وایثارگر داردکه در سه مقطع کارشناسی224 نفر- کارشناسی ارشد114نفر –دکتری43 نفر مشغول به تحصیل می باشند.از این تعداد225 نفر مونث و156 نفر مذکر وتعداد247نفر روزانه و134 نفر شبانه می باشند.

ضمنا" به هریک از دانشجویان مذکور یک بسته فرهنگی شامل پیکسل شهداء-فلش کارت مربوط به بیانات مقام معظم رهبری در مورد شهداء ودفترچه وخودکار وکتاب ستارگان خاکی وفلش مموری 8 گیگ به همراه 4 گیگ اینرنت رایگان اهداءگردید.در پایان مراسم از مهمانان پذیرایی وتوزیع شام انجام شد.

شایان ذکر است این برنامه با هدف ارتباط وتعامل هر چه بیشتر دانشجویان شاهد وایثارگر ومسئولین دانشگاه وبنیاد شهید به صورت سالیانه برگزار می گردد.