گزارش جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود شاهد وایثارگر

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۵ کد : ۸۹۸۹ اخبار تصویری

بدینوسیله به استحضار می رساندکه در تاریخ سه شنبه 1397/8/1 برنامه معارفه وجلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورودشاهد وایثارگر دانشگاه کاشان در محل سالن کنفرانس دفتر ریاست با حضور ریاست،معاون ومدیر آموزشی،معاون دانشجویی وفرهنگی،نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری وریاست ینیادشهید وامور ایثارگران شهرستان وهیأت همراه ایشان برگزار گردید.

دراین جلسه مدیریت شاهد وایثارگردانشگاه گزارشی از فعالیتهای حوزه شاهدوایثارگربیان نمود.سپس ریاست دانشگاه توصیه هایی رابه دانشجویان شاهدوایثارگرارایه نمودبعدازآن کلیپی از فعالیتهای کانون ایثار پخش گردید.برنامه پرسش وپاسخ بخش دیگری از برنامه بود همچنین ریاست بنیادومعاون ومدیر آموزشی نیزنکاتی را ارایه نمودندودرپایان برنامه هم ازحاضرین پذیرایی بعمل آمد.

شایان ذکراست که در سال جاری تعداد86نفردانشجوی شاهد وایثارگر به جمع دانشجویان شاهد وایثارگراین دانشگاه اضافه ودر حال حاضرتعدادکل دانشجویان شاهد وایثارگر این دانشگاه 421 نفر می باشد.